lauantai 7. maaliskuuta 2015

Harmaa tietokonelaukku klipsu somisteella

Tein jo aikaisemmin mutta unohdin tyysti lisätä tämän tietokonelaukun klipsu somisteella. Tässä olen tehnyt kuusitoista klipsu kukkaa ja lisännyt niiden keskustaan neulalla ja langalla kirkkaan helmen. Nurjalle puolelle jää näin lisäten melkoinen määrä pääteltäviä lankoja kun olen yhdistellyt myös kukat toisiinsa solmimalla, lankojen päättely kannattaa tehdä tarkasti jotta purkautuvat langat eivät aikaa myöten karkaa etupuolelle.
Tein kukkien ympärille vielä useamman kierroksen kiintosilmukoita että sain kukkasomisteen riittävän näyttäväksi. Jotta tietokonelaukusta ei tullut liian jäykkää halusin tehdä sen pääasiallisesti päiväpeittokankaaksi lähinnä sopivasta topatusta satiinikankaasta. Näin pakkasellakaan ei sitten kannettava tietokone jäädy kokonaan metallisessa klipsulaukussa.
Käyn jonkin verran työmatkoilla asiakkaideni luona ja on mukava ottaa kannettava matkaan mukaan oman näköisessä laukussa. Tässä laukussa on nahkakahvat ja koristeellinen norsu lisäsomisteena. Norsun olen ohuella langalla ommellut kiinni kankaaseen. Lisäksi olen jossakin pakkauksessa saanut mukana pehmusteena tietokoneen kokoisen muovi-styrox pehmusteen joka on irtonaisena väliseinänä/pehmusteena laukussa.
Vuorikankaassa teemana jatkuu koirat... miten se onkaan niin että erilaiset koirakankaat tuntuvat useimmiten sopivan parhaiten laukkujeni vuoriksi :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti