tiistai 20. helmikuuta 2018

Pipo kahdella tupsulla

Nyt on Aspolaan tullut ihania keinomateriaalia olevia karvatupsuja joita on pitänyt pareittain käydä ostamassa erilaisia pipoja varten. Ensimmäinen kokeilu oli Merino baby langasta kaksinkertaisella langalla tehtynä Pupu pipo eli valkoinen pipo valkoisilla tupsuilla. Tämä saa ainakin lenkillä useammat vastaantulijat hymyilemään.



Seuraavaksi lähti kokeiluun vähän paksumpi alpakkalanka TeeTeen Peru josta valitsin langan väriksi murretun oranssin ja tupsujen väriksi ruskean. Poikani mukaan näytän hiireltä, ihan kuvaavaa :)


Ja sitten kun tämä alpakka lanka oli niin ihanaa tehdä ja piposta tuli sopivan paksu niin pitihän sitten yksi pipo tehdä vaaleanpunaisesta langasta valkoisilla tupsuilla. Tässä Vuokon kanssa poseerataan tytöt tupsupipoilla :)



Jospa tämä tupsuhullutus nyt vähäksi aikaa asettuisi :) Seuraavaksi on luvassa pari pipoa miehelleni ja vävylle, toiselle tulee Sulo Vilen mallin mukaan myrkynvihreä keltaisella tupsulla ja toiselle Jacques Costeaun mallin pipo... katsotaan mitä niistä syntyy.
Iloisia pakkasterveisiä Mikkelistä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti